| Japanese | Contact us | Site Map |
 
GIO Top
About GHG Inventories
WGIA
Activity History
FAQ
LIbrary
Links
Glossary
NIES
CGER
The 3rd Workshop on GHG Inventories in Asia Region

Agenda with presentations

Day 1, Thursday 23rd February
9:00- 9:30

 

Participant Registration (30 min.)

9:30-10:20

 

Opening Session (50 min.)
Chair: Ms. Macandog, Philippines
9:30- 9:35

Dr. Nishioka, Japan

Welcome address (5 min.)
9:35- 9:38

Dr. Supangco, Philippines

Welcome speech from host country (3 min.)
9:38- 9:41

Mr. Ignacio, Philippines

Welcome speech from host country (3 min.)
9:41- 9:55

All

Introduction of participants (14 min.)
9:55-10:10

Ms. Umemiya, Japan

ボタン Overview of workshop and explanation of schedule (13 min.+ 2 min. for Q&A) [PDF:510KB]
10:10-10:20

All

Questions (10 min.)
10:20-10:35

 

Tea Break (15 min.)
10:35-12:00

 

SessionT: Updates on GHG inventories in Asia region (85 min.)
Chair: Mr. Aizawa, Japan
"News from All"
10:35-10:42 Prof. Xu, China ボタン China’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 532KB]
10:42-10:49 Mr. Hilman, Indonesia ボタン Indonesia’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF:784KB]
10:49-10:56 Mr. Baba, Japan ボタン Japan’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 2.77MB]
10:56-11:03 Dr. Choi, Republic of Korea ボタン Korea’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 454KB]
11:03-11:10 Mr. Sengchandala, Lao PDR ボタン Lao PDR’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 552KB]
11:10-11:17 Ms. Mustapa, Malaysia Malaysia’s News (5 min. + 2 min. for Q&A)
11:17-11:24 Ms. Borkhuu, Mongolia ボタン Mongolia’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 2.81MB]
11:24-11:31 Ms. Villanueva, Philippines ボタン Philippine’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 440KB]
11:31-11:38 Ms. Tummakird, Thailand ボタン Thailand’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF:1.03MB]
11:38-11:45 Mr. Hoa, Viet Nam ボタン Viet Nam’s News (5 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 1.06MB]
11:45-12:00 All Questions and discussion (15 min.)
12:00-13:30

 

Lunch Time (90 min.)
13:30-14:15

 

Session I (continued) (45 min.)
13:30-13:50 Mr. Revet, UNFCCC ボタン Sectoral features of GHG inventories from non-Annex I Parties (17 min. + 3 min. for Q&A) [PDF: 2.58MB]
13:50-14:05 Ms. Umemiya, Japan ボタン Overview and schedule for Session II (13 min. + 2 min. for Q&A) [PDF: 279KB]
14:05-14:15 All Questions and discussions (10 min.)
14:15-14:40   Tea Break (25 min.)
14:40-18:30
(until WG finishes work)

 

SessionU: Countries’ practices, by sector ( 230 min.)
Chair for Energy WG: Mr. Aizawa, Japan
Chair for Agriculture WG: Dr. Punsalmaa, Mongolia
Chair for LULUCF WG: Dr. Boer, Indonesia
Chair for Waste WG: Dr. Towprayoon, Thailand
  Energy WG
  Ms. Mustapa, Malaysia ボタン The development of GHG inventory for energy sector and industrial processes - Malaysia [PDF: 1.23KB]
  Mr. Aizawa, Japan ボタン Japan’s country-specific emission factors for the CO2 emissions from fuel combustion [PDF: 1.01KB]
  Dr. Bhattacharya, India ボタン GHG emission factors developed for the energy sector in India [PDF: 1.76MB]
  Agriculture WG
  Dr. Chidthaisong, Thailand ボタン Methane emission from Thai paddy fields by using the sensor technique [PDF: 0.99MB]
  Dr. Macandog, Philippines ボタン Nitrous oxide and methane emissions and nitrogen dynamics in hedgerow systems in the uplands of Southern Philippines [PDF: 2.81MB]
  Dr. Osada, Japan ボタン Better evaluation system for N2O and CH4 emission from composting (and wastewater purification) of Livestock waste [PDF: 5.29MB]
  LULUCF WG
  Mr. Khoon, Malaysia ボタン Development inventory of the country-specific activity data and estimation methods for forests ecosystems and land-use change in Malaysia [PDF: 1.02MB]
  Mr. Thoeun, Cambodia ボタン Development of the LULUCF’s GHG Inventories of Cambodia [PDF: 3.06MB]
  Mr. Sato, Japan ボタン Experience learned by using the IPCC’s Good Practice Guidance on Land Use, Land-Use Change, and Forestry in developing Japan’s GHG inventories [PDF: 1.62MB]
  Waste WG
  Dr. Gao, China ボタン The estimate model of MSW generation in China [PDF: 922KB]
  Dr. Choi, Republic of Korea ボタン Estimation and uncertainty analysis of CH4 emissions from landfills [PDF: 2.14MB]
  Dr. Yamada, Japan Organic and fossil carbon flow analysis of waste streams: A good practice for solid waste sector
Day 2, Friday 24th February
9:00-11:30  
SessionV: Reports and overall discussion (150 min.)
Chair: Dr. Nishioka, Japan
9:00-9:10 Rapporteur: Ms. Villanueva, Philippines Report on the Day 1 (10 min.)
9:10-9:20 Ms. Tummakird, Thailand ボタン Report from Energy WG (7 min. + 3 min. for Q&A) [PDF: 312KB]
9:20-9:30 Mr. Sengchandala, Lao PDR ボタン Report from Agriculture WG (7 min. + 3 min. for Q&A) [PDF: 362KB]
9:30-9:40 Ms. Umemiya, Japan ボタン Report from LULUCF WG (7 min. + 3 min. for Q&A.) [PDF: 23KB]
9:40-9:50 Dr. Gao, China ボタン Report from Waste WG (7 min. + 3 min. for Q&A) [PDF: 821KB]
9:50-11:30 All Overall discussion (100 min.)
- Sectoral features of GHG inventory development
- Future Activities (e.g. WGIA Activity Report etc.)
  Ms. Umemiya, Japan ボタン Proposal for the concept of the WGIA Activity Report [PDF: 606KB]
ボタン Proposal for the outline of the WGIA Activity Report [PDF: 545KB]
11:30-11:45   Tea Break (15 min.)
11:45-12:10   Closing Session (25 min.)
Co-chairs: Mr. Baba and Mr. Aizawa, Japan>
11:45-12:00 Dr. Nishioka, Japan Wrap-up (15 min.)
12:00-12:05 Mr. Concepcion, Philippines Closing remarks (5 min.)
12:05-12:10 Mr. Baba, Japan Closing remarks (5 min.)

Copyright(C) National Institute for Environmental Studies. All Rights Reserved.